Acasă
Servicii
Parteneriat Bosch
Parteneriat Point S
Contact
 

Bosch Car Service - Parteneriat

Conceptul Bosch Car Service reprezintă cea mai nouă materializare a eforturilor firmei Bosch în domeniul service-urilor auto. Conceptul Bosch Car Service, rezultatul a zeci de ani de experienţă în domeniu, combină cu succes oferta de produse şi servicii de calitate, acestea concretizându-se la nivel internaţional într-o organizaţie care numără acum peste 13.600 de service-uri partenere.

Diagnosticarea şi intervenţiile profesionale, chiar în cazul celor mai noi modele de autovehicule, sunt realizate cu aparate de testare şi diagnosticare de ultimă generaţie, personalul beneficiind de profunde cunoştinţe tehnice acumulate în centrele de pregătire ale firmei Bosch.

Autovalex este un service auto care dispune de personal calificat, aparatură şi documentaţie tehnică pentru a rezolva orice problemă pentru o gamă largă de autoturisme. O echipă profesionistă, având un atelier modern şi o dotare de ultimă generaţie, prestează în timp record, la cel mai avantajos preţ şi cea mai bună calitate o gamă variată de servicii. Piesele de schimb şi consumabilele sunt de cea mai bună calitate, garanţia pentru piese de schimb şi manoperă fiind conformă normelor în vigoare.

Operaţiunile de reparaţii şi întreţinere sunt realizate de personal specializat şi cu experienţă în domeniu, astfel încât timpii de reparaţie sunt reduşi iar rezultatele sunt la un înalt nivel calitativ.

Toată aparatura necesară efectuării acestor servicii este de provenienţă Bosch.

 

 

Bosch Car Service

Copyright (c) 2009 Autovalex. Service Auto Alba.
WebDesign BMSolution.ro