Acasă
Servicii
Parteneriat Bosch
Parteneriat Point S
Contact
 

Parteneriat Point S

 

Point S este cea mai mare reţea independentă din Europa care oferă anvelope şi servicii de calitate în domeniu.

Point S are acorduri internaţionale cu cei mai importanţi producători de anvelope: Michelin, Bridgestone, Pirelli, Continental şi o marcă proprie de anvelope, PointS.

Point S este prezentă în 16 ţări europene, iar cele mai recente deschideri sunt Serbia, Bulgaria şi România. Acest lucru înseamnă peste 1.000 de afiliaţi în toată Europa, cu peste 1.550 de puncte de lucru care oferă servicii de specialitate. Această asociere urmăreşte o poziţionare de top la nivel internaţional, precum şi o cooperare capabilă să creeze o reţea competitivă.

În Germania, Point S a primit premiul "Flotten Awards 2009" pentru cele mai bune servicii oferite în materie de anvelope, a fost premiat de revista “Autoflotte” în urma chestionării a 4700 de cititori care lucrează în domeniu şi a fost selectat ca fiind "cel mai bun furnizor de servicii în domeniul anvelopelor" pentru a 6-a oara. Point S Germania a fost ales pentru oferta completă de servicii precum şi pentru serviciile de înaltă calitate care le pune la dispoziţie.

Incercăm să punem la dispoziţie o ofertă care să mulţumească cererile clienţilor privind diversitatea de mărci şi dimensiuni de anvelope. Totodată avem servicii profesionale de montare, echilibrare şi geometrie roţi precum şi consultanţă de specialitate.

 

 

Bosch Car Service

Copyright (c) 2009 Autovalex. Service Auto Alba.
WebDesign BMSolution.ro